Ştiri Gloria Bistriţa
12-12-2009, 03:37 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Gloria Bistriţa
Halagian: "Rapid joacă un fotbal frumos şi are jucători tineri, cu un viitor frumos"
Antrenorul Gloriei Bistriţa, Florin Halagian, a declarat că bistriţenii au evoluat împotriva unei echipe puternice, dar nu este mulţumit de rezultat.
"Cred că egalul este un rezultat echitabil, pentru că dacă ratăm, nu are nicio vină adversarul. Nu sunt mulţumit, am pierdut două puncte acasă, dar până la urmă am jucat cu o echipă puternică. Ei au avut însă mulţi absenţi şi puteam profita. Rapid joacă un fotbal frumos şi are jucători tineri, cu un viitor frumos. Dacă făceam 2-1, poate ei nu mai aveau acele ocazii, care au venit pe greşelile noastre. Keita este arma noastră secretă, ne-a rezolvat multe meciuri. Trebuie să privim viitorul cu încredere şi sperăm să ne salvăm de la retrogradare", a afirmat Halagian, la Digi Sport. Gloria Bistriţa şi Rapid au terminat, vineri, la egalitate, scor 1-1, în etapa a 17-a a Ligii I, meci în care bistriţenii au ratat o lovitură de la 11 metri, iar giuleştenii au avut un gol anulat eronat pe motiv de ofsaid, în prelungiri. În urma acestui rezultat, Rapid a urcat pe locul 2 în clasament, cu 31 de puncte, la egalitate cu FC Timişoara, CFR Cluj, Unirea Urziceni şi Steaua, care au însă un meci mai puţin disputat, în timp ce Gloria Bistriţa şi-a păstrat poziţia a 17-a, cu 14 puncte. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
24 Musafir(i)
24 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut