Ştiri Oţelul Galaţi
12-12-2009, 09:57 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Oţelul Galaţi
Munteanu: "Sunt un antrenor fericit, promit că Oţelul va avea un retur de campionat mult mai bun"
Antrenorul Oţelului Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat, sâmbătă, după victoria cu Universitatea Craiova, din etapa a 17-a, că echipa va evolua mult mai bine începând din retur, iar la finalul sezonului speră la o participare în cupele europene.
"Sunt un antrenor fericit, am avut cele mai grele 6 luni din cariera mea de antrenor, nu am uitat obiectivul pe care mi l-am propus, calificarea în cupele europene. Multă lume o spună că sunt nebun, dar eu mă gândesc la asta. Felicit echipa pentru cum s-a prezentat, am nişte copii talentaţi. Promit un retur mult mai bun. Mă bucur că, în sfârşit, este pentru prima dată când publicul ne-a încurajat din primul până în ultimul minut, dar poate s-a întâmplat de la frig", a spus Dorinel Munteanu. Oţelul Galaţi a învins, sâmbătă, pe Universitatea Craiova, scor 1-0, în ultima etapă a turului Ligii I, şi a ajuns la 22 de puncte. În schimb, oltenii, care şi-au propus o clasare în primele cinci poziţii, nu au decât 17 puncte. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
24 Musafir(i)
24 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut