Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri FC Argeş Piteşti
12-13-2009, 12:28 PM
RE: Ştiri FC Argeş Piteşti
Andrei Penescu: "Sechestrul pus pe jucatori e o bataie de joc"

Patronul echipei FC Arges, Andrei Penescu, este de parere ca sechestrul pus de organele statului pe jucatorii formatiei pitestene este o "mare prostie", menita sa atraga atentia presei asupra faptului ca "statul isi face treaba".

Finantatorul "violetilor" a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca banii pe care ii datoreaza statului, aproximativ 13 miliarde de lei vechi, reprezinta TVA-ul pentru transferul lui Cristian Tanase la Steaua, dar FC Arges nu a primit decat o parte din suma pe care clubul bucurestean i-o datoreaza. Penescu sustine ca, in aceste conditii, nu este dispus sa plateasca taxele din propriul buzunar si ca va astepta ca Steaua sa vireze si restul de 700.000 de euro, pentru a achita TVA-ul pentru intreaga suma.

"Sechestrul pus pe jucatorii nostri e o mare prostie. E o bomba de presa care sa atraga atentia presei, sa arate ca institutiile statului isi fac treaba. Este o prostie. Eu am de luat de la Steaua 700.000 de euro, inclusiv TVA. Eu am de platit TVA-ul pentru transferul lui Tanase, dar eu nu am primit banii astia. Eu nu pot sa dau banii de la mine din buzunar, 13 miliarde (n.r. lei vechi). Eu trebuie sa le demonstrezca am banii de primit de la Steaua. Un miliard nu era nicio problema sa platesc, care era suma pe care o aveam de dat. Restul erau banii de pe Tanase, care trebuie sa vina de la Steaua. Daca nu vin banii, vom face memoriu. Daca vom face memoriu, nu au cum sa nu vina banii. Sechestrul e o bataie de joc si nu poti sa faci asa ceva, pentru ca sunt oameni", a declarat Andrei Penescu, in cadrul emisiunii "Fotbal la matineu".

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
Ştiri FC Argeş Piteşti - Sebi Raducu - 08-03-2009, 09:54 PM
RE: Ştiri FC Argeş Piteşti - Sebi Raducu - 12-13-2009 12:28 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
3 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut