Ştiri FC Argeş Piteşti
12-13-2009, 01:24 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri FC Argeş Piteşti
Penescu: "M-am gandit sa vand echipa"
Finantatorul echipei FC Arges, Andrei Penescu, sustine ca a luat in calcul, la un moment dat, vanzarea clubului, dar nu poate.
Patronul gruparii pitestene a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca unchiul sau a discutat cu primarul Pitestiului, iar acesta a afirmat ca nu va prelua niciodata echipa. Penescu a precizat si ca prefera sa il lase pe Ilie, fratele tatalui sau, sa stea langa echipa, pentru ca acesta reuseste mai bine sa se inteleaga cu jucatorii si sa ii motiveze. "Eu nu am mai trecut pe la echipa, insa cel care a facut-o este unchiul meu. Eu nu prea vreau si nici nu prea am cum sa ajung pe la echipa. Eu am tatal in puscarie de opt luni si am doar 18 ani, nu cred ca pot sa ma concentrez asa de bine. Unchiul meu, un om de aprope 50 de ani, stie sa tina legatura mai bine cu jucatorii, sa ii motiveze. Protestele suporterilor nu au ce sa ne faca. La un moment dat m-am gandit sa si vand echipa, dar nu pot. Am vorbit cu primarul si noi, clubul i-am trimis o scrisoare, sa plateasca ei «salvarea», de cinci milioane de euro. Nici macar asta nu au facut. Primarul, intr-o discutie cu unchiul meu, si-a aratat pozitia si a spus ca niciodata nu o sa vrea sa preia echipa. Cred ca e un om care spune adevarul si care are capul pe umeri, nu cred ca ne spune noua ceva si la presa altceva", a declarat Andrei Penescu, in cadrul emisiunii "Fotbal la matineu". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
2 Musafir(i)
2 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut