Ştiri Minerul Lupeni
12-13-2009, 01:27 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Minerul Lupeni
Mihai Basarab: "Nici vorba de desfiintare la Minerul Lupeni"
Presedintele echipei Minerul Lupeni, Mihai Basarab, sustine ca nu se pune problema ca formatia din Valea Jiului sa se desfiinteze.
Conducatorul "minerilor" a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca problema formatiei sale a fost campania de transferuri nesatisfacatoare din vara. Basarab a precizat, insa, ca in iarna achizitiile se vor face cu o mai mare atentie, pentru ca echipa sa isi revina. "Nici vorba de desfiintare. In toamna am avut o politica de transferari un pic nesatisfacatoare, pentru ca jucatorii adusi nu s-au acomodat si am fost nevoiti sa renuntam la o parte din ei. Minerul Lupeni e una din cele mai vechi echipe din Divizia B si nu cred ca se pune problema desfiintarii. Am pierdut noua jucatori, dar in vara am adus adus 22. Speram sa facem o politica de transferari mai buna in intersezon. Speram sa aducem trei - patru fotbalisti care sa se integreze, nu 10 care sa nu se integreze. Portarul Ciuca e singurul care nu are contracandidat si nu se pune problema sa il transferam. Dar se discuta daca primim o oferta. Nu e nimic batut in cuie. Daca apare un portar care sa ii fie concurent, putem sa ii dam drumul lui Ciuca. Suntem in discutii sa aducem un portar sau doi si e posibil sa ii dam si lui drumul. Deocamdata are contract cu noi pana in vara si s-ar putea sa si-l prelungeasca", a declarat Mihai Basarab, in cadrul emisiunii "Fotbal la matineu". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Mesaje în acest subiect |
Ştiri Minerul Lupeni - Sebi Raducu - 12-13-2009, 01:27 PM
RE: Ştiri Minerul Lupeni - Sebi Raducu - 12-13-2009 01:27 PM
RE: Ştiri Minerul Lupeni - Sebi Raducu - 01-10-2010, 12:47 PM
RE: Ştiri Minerul Lupeni - Sebi Raducu - 01-10-2010, 12:47 PM
RE: Ştiri Minerul Lupeni - Sebi Raducu - 01-10-2010, 01:01 PM
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
2 Musafir(i)
2 Musafir(i)