Ştiri Gloria Bistriţa
12-13-2009, 01:41 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Gloria Bistriţa
Halagian: "Sunt convins ca ne salvam de la retrogradare"
Antenorul echipei Gloria Bistrita, Florin Halagian, crede in sansele formatiei sale de a se salva de la retrogradare si sustine ca nu ar mai fi venit sa lupte pentru acest obiectiv daca nu ar fi avut deplina incredere in reusita.
Tehnicianul gruparii ardelene a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca ii pare rau ca elevii sai s-au trezit prea tarziu si ca au avut suflu tocmai cand turul campionatului s-a incheiat. Halagian crede ca, daca ar mai fi fost de disputat inca cinci sau sase etape, Gloria ar fi putut aduna cateva puncte pretioase. "Sunt convins ca ne salvam de la retrogradare. Atlfel nu mai veneam aici. Daca nu pierdeam aceste doua puncte cu Rapidul, calculele mele erau exacte. Eu am vrut sa facem 16 puncte in acest tur si sunt necajit ca nu am reusit. Am condus in acest tur de patru sau de cinci ori cu 1-0 si nu am reusit sa castigam. In principiu, cred ca in retur vom defila tot cu jucatorii astia. Sigur, daca vom avea posibilitatea, vom lua doi - trei jucatori, dar trebuie neaparat sa fie mai buni decat cei pe care ii avem, pentru ca altfel nu are rost. E greu de spus cu cine ne vom lupta pentru a evita retrogradarea, pentru ca sunt multe echipe angrenate in lupta", a declarat Florin Halagian, in cadrul emisiunii "Gol dupa gol". "Rau nu e rezultatul de ieri (n.r. vineri, 11 decembrie, egal pe teren propriu, scor 1-1, cu Rapid Bucuresti) dar nu e nici bun, pentru ca am pierdut din nou doua puncte pe teren proriu, ceea ce nu e bine deloc. Chiar ma intristeaza. Egalurile de acasa te baga la minusuri. Noi am jucat de la egal la egal cu Rapidul. Am fost in ofensiva mai tot timpul si imi pare rau ca nu mai avem cinci-sase etape din acest tur, pentru ca se inchegase bine echipa. Noi aveam suflu si tocmai acum s-a terminat. Ne-am trezit cam tarziu, dar asta este. Noi am incercat sa jucam cat se poate de ofensiv, dar Rapidul nu e o echipa pe care sa o domini asa cum ai dori. Au avut multe momente in care au fost ei la carma jocului. Spre sfarsit, am fost peste ei, dar nu am reusit sa inscriem. Am avut o ocazie mare prin Neagu, care nu a sutat, insa, de la sapte metri. Unii sunt invatati sa castige intotdeauna si cand nu castiga, nu arunca pe lipsurile lor, ci pe arbitraje. Nu mai are rost sa mai discutam, pentru ca sunt satul de subiectul asta", a mai spus antrenorul echipei Gloria Bistrita. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
21 Musafir(i)
21 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut