Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
12-13-2009, 04:47 PM
Mesaj: #161
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Mulţescu: "După ce s-a întâmplat azi, cred că meciul s-a terminat rezonabil pentru noi"

Antrenorul Ceahlăului, Gheorghe Mulţescu, crede că victoria CFR-ului nu poate fi pusă la îndoială, iar scorul îl mulţumeşte, ţinând cont de ocaziile gazdelor.

"După ce s-a întâmplat azi, cred că meciul s-a terminat rezonabil pentru noi. Există o diferenţă de valoare mare între noi şi CFR Cluj", a opinat tehnicianul, adăugând că "CFR şi Unirea sunt foarte puternice, se luptă serios la titlul, dar cred că totul se va decide în ultimele etape, şi să nu uităm de alte două echipe valoroase, Timişoara şi Vaslui".

Fostul internaţional român afirmă că va lua o decizie în următoarea perioadă în ceea ce priveşte rămânerea sa la echipă: "Săptămâna viitoare voi avea o discuţie cu cei din conducere şi în funcţie de asta voi decide dacă rămân sau nu. Vom vedea ce se întâmplă".

CFR Cluj s-a impus, sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-0, în faţa Ceahlăului Piatra Neamţ, şi a ajuns la 34 de puncte acumulate după 17 etape, având şanse mari să termine pe prima poziţie în clasament. În schimb, nemţenii sunt pe ultimul loc, cu numai 10 puncte.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - gonen - 09-13-2009, 02:26 PM
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - Sebi Raducu - 12-13-2009 04:47 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
32 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut