Ştiri Universitatea Craiova
12-14-2009, 05:01 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Universitatea Craiova
Piţi semnează azi!
Fostul selecţioner Victor Piţurcă ar putea parafa azi angajamentul cu Universitatea Craiova.
Eugen Neagoe, antrenorul Ştiinţei, a fost demis după eşecul de la Galaţi (0-1). Astăzi, este aşteptat în Bănie Victor Piţurcă, fostul selecţioner, care ar urma să încheie un contract pe doi ani şi jumătate. Imediat după meciul de la Galaţi, patronul Mititelu l-a desfiinţat pe Neagoe: "A făcut prost echipa, ăsta a fost ultimul lui joc aici. Mihai Costea nu trebuia să joace în lateral, ci lângă Dina, în atac. Deşi a fost antrenorul care a avut cea mai mare libertate de când sunt eu la club, n-a realizat nimic, ba suntem şi la retrogradare". Apoi a trasat planurile de viitor: "Eu sunt principalul vinovat şi îmi asum această situaţie! O să vedeţi viziunea mea din retur. 100%, Universitatea va avea un antrenor nou. Sper că va fi Victor Piţurcă. Vom reface şi echipa, iar 3-4 jucători vor pleca. Sunt şanse mari ca Florin Costea să ne părăsească". Va lua 300.000 de euro pe an Şi Piţi e de acord cu transferul golgheterului, mai ales că banii care se vor obţine vor constitui bugetul pentru retur, în jur de 3.000.000 de euro. Piţi va primi 300.000 de euro pe sezon, un teren în Craiova, drept primă de instalare, şi promisiunea că vor fi transferaţi cel puţin Varga şi Bălan, de la Urziceni. Neagoe se oferă să fie «secund» Eugen Neagoe este văr cu Victor Piţurcă şi spune că i-ar face plăcere o colaborare cu ruda sa: "Singurul om cu care aş putea să lucrez, să fiu chiar şi secund, este Victor Piţurcă. Nu pot să vă spun dacă Piţi va accepta, vom vedea". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
11 Musafir(i)
11 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut