Ştiri Steaua Bucureşti
12-14-2009, 07:08 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Stoichita: "Planul meu e sa fiu pe primul loc in vara"
Antrenorul echipei Steaua Bucuresti, Mihai Stoichita, sustine ca telul sau in acest sezon este cucerirea titlului de campion.
Tehnicianul a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca el si Basarab Panduru, directorul sportiv al gruparii din Bulevardul Ghencea, nu au facut nimic special pentru ca "ros-albastrii" sa isi revina, ci si-au facut doar meseria. "Am nascut greu, dar am nascut pana la urma. Nu stiu ce a fost, daca a fost cezariana sau altceva, dar important este ca am reusit. Planul meu e sa fim pe primul loc in vara, dar e bine ca a iesit si asa, sa fim la egalitate de puncte cu liderul campionatului la finalul turului. Am avut si cateva sincope, dar s-au compensat, de ce sa il maniem pe Dumnezeu? Asa e in viata: uneori ai, uneori n-ai. Nu am facut nimic special eu si Panduru. Noi doar ne facem meseria. Pentru mine nu e o noutate sa lucrez la o echipa, e o rutina. In cariera mea nu prea am avut sincope", a declarat Mihai Stoichita, in cadrul emisiunii "Gol dupa gol". "Il stimez ca intotdeauna pe Lita Dumitru" "Nu am fost niciodata suparat pe domnnul Lita Dumitru. A avut o parere si i-o respect. Uite ca a fost infirmata parerea lui. Ceea ce este de admirat e ca a recunoscut ca s-a inselat si eu il stimez ca intotdeauna, ramane acelasi prieten", a mai spus antrenorul echipei Steaua Bucuresti. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
17 Musafir(i)
17 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut