Ştiri Steaua Bucureşti
12-14-2009, 07:18 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Renzo Rossi dezvaluie dedesubturile scandalului cu Becali
Fostul colaborator al lui Cristiano Bergodi la Steaua, Renzo Rossi, a povestit evenimentele din pauza meciului cu Sheriff Tiraspol, in urma carora cei doi italieni au parasit formatia din Bulevardul Ghencea.
Rossi a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca patronul "ros-albastrilor" ii certase pe fotbalisti si la sedinta tehnica dinaintea partidei, iar Ghionea si Tatarusanu au clacat psihic si s-au accidentat, spargand un geam din cabina. Italianul a precizat ca Bergodi i-a cerut intr-un mod civilizat finantatorului sa iasa din cabina, pentru ca nu era un moment potrivit, iar dupa iesirea lui Becali, le-a spus acestora ca patronul a avut dreptate. "Cand domnul Becali a intrat in vestiar la pauza meciului cu Sheriff Tiraspol, nu a fost dat afara de Bergodi. Asta nu e adevarat. Primele cuvinte spuse de Bergodi catre jucatori au fost: «Domnul Becali are dreptate. Trebuie sa jucati, sa dati inainte». Asta nu s-a spus pana acum. Nimeni nu a spus nici ca inainte de a incepe meciul, domnul Becali a intrat in sedinta si a facut praf cativa jucatori. Daca tineti minte, Ghionea a avut puncte de sutura si Tatarusanu a avut si el o rana, din cauza ca s-au enervat si au spart un geam, pentru ca se simteau mereu criticati. Nu s-au batut intre ei. Echipa a inceput meciul dezechilibrata mental. Noi am incercat sa ii tinem calmi si concentrati, dar nu am reusit. Bergodi era un pic suparat cand a intrat la pauza in vestiar, dar nu voia sa ii certe. A intrat, apoi domnul Becali si a vorbit cu jucatorii. In momentul in care domnul Becali i s-a adresat lui Bergodi, el nu a reactionat, dars-a ridicat, i-a pus mana pe umar si i-a spus ppireteneste «Domnule Becali, nu spun ca nu e voie sa intrti in vestiar, dar nu e momentul. Baietii sunt un pic debusolati. Daca vorbiti si dumneavoastra si eu, baietii nu mai inteleg nimic». Domnul becali a inteles, a iesit si apoi s-a intamplat ce s-a intamplat", a declarat Renzo Rossi, in cadrul emisiunii "Gol dupa gol". "S-a spus ca voi ramane la Steaua, dar eu am venit impreuna cu Bergodi si mi se pare corect sa plec odata cu domnul Bergodi. Eu am ramas in relatii bune, ma vad mereu cu domnul Argaseala si chiar si cu domnul Becali m-am mai vazut, ne salutam, chiar mai vorbim si la telefon", a mai spus italianul. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
4 Musafir(i)
4 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut