Ştiri Unirea Urziceni
12-14-2009, 09:09 PM
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 12-14-2009 09:09 PM de Sebi Raducu.)
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Urziceni
Semedo: "Am greşit că m-am dus la Steaua nepregătit psihic"
Golul marcat în poarta lui Stuttgart în Liga Campionilor l-a remarcat pe mijlocaşul Unirii Urziceni, Antonio Semedo, în ochii jurnaliştilor portughezi. Fotbalistul în vîrstă de 30 de ani a vorbit în presa lusitană despre parcursul echipe sale în cea mai importantă competiţie europeană, despre transferul nereuşit la Steaua şi despre şansele la titlu ale Unirii în acest sezon.
- Antonio, echipa ta s-a calificat în primăvara Europa League. Ai vreun adversar preferat pentru turul următor? - Ca portughez, mi-aş dori să întîlnim o formaţie din ţara mea natală, în cazul de faţă Benfica sau Sporting. - Situaţia la vîrf în Liga I este foarte strînsă, crezi că vei reuşi şi anul acest să ieşi campion, după ce ai mai făcut-o o dată în tricoul lui CFR Cluj? - Partea a doua a campionatului este foarte importantă, de aceea va trebui să muncim din greu ca să terminăm primii. Avem o echipă capabilă să atingă din nou acest obiectiv. Nu avem mari staruri printre noi, dar compensăm prin faptul că mereu alergăm mai mult decît adversarii. - După ce ai cunoscut gustul succesului la Cluj, a urmat transferul la Steaua. De ce nu a mers aşa cum ţi-ai fi dorit? - Cred că din cauza faptului că nu am fost suficient de bine pregătit din punct de vedere psihologic. Asta a fost una dintre cele mai mari greşeli ale mele, cînd am acceptat să merg în Ghencea în condiţiile date. - Mai păstrezi legătura cu portughezii de la CFR? - Da, chiar dacă am schimbat echipele, nu înseamnă că băieţii de acolo nu au rămas fraţii mei. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
93 Musafir(i)
93 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut