Ştiri Universitatea Craiova
12-14-2009, 10:11 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Universitatea Craiova
Gângioveanu spune că a fost orgolios în relaţia cu Mititelu, dar acum vrea să revină
Mijlocaşul Cosmin Gângioveanu a declarat, luni, că este nerăbdător să joace din nou în tricoul alb-albastru, după ce în turul campionatului a fost împrumutat la FC Vaslui în urma unui conflict cu patronul Adrian Mititelu.
"O să revin din iarnă la Universitatea. Ce a fost a fost, a trecut, poate că şi eu am fost puţin orgolios, pentru că am vrut să dau acel examen. Sper să joc cât mai bine, să ajut echipa să iasă din situaţia în care se află, pentru că îmi doresc din tot sufletul să revină acolo unde îi este locul, în fruntea clasamentului. Abia aştept să înceapă returul, să joc la Universitatea. Cred că şi eu am nevoie de Universitatea, şi Universitatea are nevoie de mine", a spus Gângioveanu. Chiar dacă a fost departe de echipă, Gângioveanu a urmărit partidele Universităţii şi, susţine el, numai ghinionul a făcut ca formaţia craioveană să ajungă în situaţia de faţă. "Nu cred că vor fi probleme cu retrogradarea. Universitatea are jucători valoroşi, am urmărit meciurile Craiovei când eram la Vaslui şi cred că le-a lipsit şansa. Au jucat de la egal la egal sau mai bine decât adversarele lor, însă nu au avut noroc să le intre mingea în poartă", a afirmat fotbalistul. Jucătorul mai spune că şi-ar fi dorit ca Eugen Neagoe să continue pe banca tehnică a Universităţii: "Îmi doresc în primul rând să fiu sănătos, pentru că la Vaslui am avut acea accidentare, nu prea am jucat, apoi a venit un alt antrenor, a vrut să facă schimbări, mie mi-a spus că nu sunt pregătit. Acum sunt, nu mai am nimic, mi-am revenit şi am o poftă nebună de joc. Mi-ar fi plăcut să lucrez în continuare cu Eugen Neagoe, mai ales că dânsul a fost cel care m-a promovat la echipa mare". Cosmin Gângioveanu a fost împrumutat la FC Vaslui fără nicio pretenţie financiară din partea grupării din Bănie. Internaţionalul de tineret a intrat în conflict cu patronul Adrian Mititelu în momentul în care a refuzat să însoţească echipa în primul stagiu de pregătire de la Kaprun (Austria), pentru că dorea să susţină examenul de bacalaureat. Din cauza unei accidentări fotbalistul nu a jucat decât un meci ca titular pentru FC Vaslui în turul de campionat, într-un altul fiind rezervă. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)
1 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut