Manchester United
12-15-2009, 03:40 PM
|
|||
|
|||
RE: Manchester United
Giggs afirmă că Ferguson va antrena pe Manchester şi după retragerea sa
Jucătorul lui Manchester United, Ryan Giggs, a afirmat că el se va retrage din activitate peste câţiva ani, dar antrenorul Sir Alex Ferguson va rămâne în continuare în funcţie la gruparea engleză, informează ediţia online a The Times.
Galezul a împlinit 36 de ani luna trecută şi este fotbalistul cu cele mai multe prezenţe pentru Manchester United, iar Ferguson a confirmat săptămâna trecută că lui Giggs îi va fi prelungit contractul până în 2011. "Rămâne de văzut cum mă voi simţi la finalul fiecărui sezon. Nu ştiu dacă voi fi la fel de motivat să mă mai antrenez zi de zi. Când voi termina contractul cu United nu voi mai evolua la alt club. Cred că eu mă voi retrage înaintea lui Ferguson. El este un antrenor foarte bun şi va mai rămâne mult timp aici. Cu uşurinţă cred că mai poate sta cinci ani, important este să fie sănătos, deoarece îşi doreşte foarte mult să continue", a spus Ryan Giggs. Mijlocaşul, care evoluează la Manchester din 1991, a afirmat că Alex Ferguson s-a schimbat în ultimii ani, nu mai este atât de nervos. "Este înconjurat de o echipă minunată, este foarte atras de munca lui. Relaţia dintre noi este mai bună decât niciodată, a evoluat. Îmi vorbeşte ca un prieten, îmi cere sfatul, iar acest lucru îmi dă multă încredere. Ne mai şi certăm, este un lucru normal. Jucătorilor tineri încă le este frică de el, dar nu aşa cum îmi era mie când eram de vârsta lor. Nu este la fel de înfricoşitor ca acum 20 de ani", a adăugat Giggs. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
21 Musafir(i)
21 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut