Ştiri Poli Timişoara
12-15-2009, 03:41 PM
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 01-23-2010 12:42 AM de Sebi Raducu.)
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Poli Timişoara
Autorităţile au suplimentat bugetul alocat clubului cu două milioane de lei
Consiliul Local Timişoara a aprobat, marţi, suplimentarea bugetului alocat clubului FC Timişoara pentru anul 2010, de la 9 la 10 milioane de lei, la fel ca şi CJ Timiş, care va oferi de anul viitor suma de 3,25 de milioane de lei, cu un milion mai mult ca până acum.
Consilierii locali au votat şi prelungirea contractului de sponsorizare cu FC Timişoara până în anul 2012. Unul dintre consilierii judeţeni, Viorel Sasca, a declarat, că aşteaptă acum ca şi societatea care administrează FC Timişoara să-şi achite datoriile către autorităţi. "Înţelegem să venim în sprijinirea acestui sport, să-l susţinem, dar cerem ca angajamentele luate să fie respectate. Mă refer la datoriile pe care această societate le are la noi. Este ca şi cum de fapt noi singuri ne-am da bani ca să ne plătim datoria respectivă. Vrem să avem o discuţie cu domnul Marian Iancu şi dânsul trebuie să înţeleagă gestul nostru de sprijin. Mi se pare că se practica un fel de şantaj, prin aceste metode", a afirmat Sasca. Patronul grupării bănăţene, Marian Iancu, a precizat că nu doreşte să comenteze decizia autorităţilor locale, dorind să aştepte şi înştiinţarea oficială. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
9 Musafir(i)
9 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut