Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
12-15-2009, 08:11 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Gheorghe Mulţescu a fost reconfirmat în funcţia de antrenor al nemţenilor
Antrenorul Ceahlăului, Gheorghe Mulţescu, a fost reconfirmat marţi în funcţie, după ce afirmase la finalul meciului cu CFR că va purta o discuţie lămuritoare în această privinţă cu preşedintele de onoare Gheorghe Ştefan.
"Am discutat cu domnul Ştefan şi mi-a spus ca în perioada de iarnă să mă gândesc la 7 jucători cu care să întărim lotul şi să putem să ne salvăm de la retrogradare. Singurul care va părăsi echipa în această iarnă este fundaşul turc Ersin, care nu a convins şi nu va mai fi prezent la reunirea lotului. Ne-am înţeles ca pe data de 4 ianuarie 2010 să facem vizita medicală la Bucureşti după care, până pe 25 ianuarie să ne pregătim pe plan local. După această dată ne-am propus un stagiu de jocuri amicale în Antalya", a spus Mulţescu. După meciul din ultima etapă, cu CFR Cluj, scor 0-2, antrenorul a afirmat că va lua o decizie în următoarea perioadă în ceea ce priveşte rămânerea sa la echipă. Ceahlăul Piatra Neamţ ocupă la finalul turului ultimul loc în clasamantul Ligii I, cu 10 puncte acumulate. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
22 Musafir(i)
22 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut