Ştiri Dinamo Bucureşti
12-17-2009, 01:17 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Dinamo Bucureşti
Ţălnar: "Mă bucură jocul echipei, mai ales în repriza a doua, dar păcat de rezultat"
Antrenorul lui Dinamo, Cornel Ţălnar, a declarat, miercuri, după eşecul cu Panathinaikos, scor 0-3, că evoluţia echipei sale, mai ales din repriza secundă, îl mulţumeşte, considerând că rezultatul nu "reflectă imaginea de pe gazon".
"Am avut foarte multe oportunităţi de a marca. Mă bucură jocul echipei, mai ales cel din repriza a doua, când am dominat clar. Scorul de 3-0 nu reflectă absolut deloc imaginea de pe gazon, eu îmi felicit jucătorii pentru efortul lor, păcat de rezultatul nemeritat. Cred că am avut o evoluţie bună în dubla manşă cu Panathinaikos, dar nu am reuşit să obţinem nici măcar un punct, deşi, cu siguranţă, meritam", a afirmat Ţălnar, citat de ediţia on-line al publicaţiei elene Sport Time. Dinamo a pierdut, miercuri, scor 0-3, partida disputată în deplasare cu Panathinaikos Atena, în ultima etapă a Grupei F a Ligii Europa, şi a ratat calificarea în 16-imile competiţiei, deşi a avut o bară şi alte patru ocazii foarte mari de a înscrie. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
64 Musafir(i)
64 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut