Queens Park Rangers
12-17-2009, 04:27 PM
|
|||
|
|||
RE: Queens Park Rangers
Paul Hart a fost numit antrenor la Queens Park Rangers
Fostul tehnician al lui Portsmouth, Paul Hart, a fost numit joi antrenor al echipei de ligă secundă Queens Park Rangers, după ce gruparea i-a reziliat contractul lui Jim Magilton, informează ediţia online a BBC.
Hart, în vârstă de 56 de ani, a fost demis în luna noiembrie de la Portsmouth, iar la QPR va fi asistat de Mick Harford, care ultima dată a pregătit pe Luton. Magilton, alături de secundul său John Gorman, a renunţat la funcţie miercuri, de comun acord cu gruparea britanică, la o săptămână după ce a fost suspendat pentru că şi-a lovit unul dintre jucători. Tehnicianul a negat că l-a agresat pe mijlocaşul Akos Buzsaky, spunând că a avut o discuţie cu acesta. Clubul patronat de Flavio Briatore a avut în ultimii doi ani cinci antrenori principali: John Gregory, Luigi De Canio, Iain Dowie, Paulos Sousa şi Jim Magilton, alături de patru antrenori interimari: Hartford, Gareth Ainsworth, Steve Gallen şi Marc Bircham. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Mesaje în acest subiect |
Queens Park Rangers - Sebi Raducu - 12-17-2009, 04:27 PM
RE: Queens Park Rangers - Sebi Raducu - 12-17-2009 04:27 PM
RE: Queens Park Rangers - Game - 12-18-2009, 08:41 AM
RE: Queens Park Rangers - Sebi Raducu - 12-18-2009, 08:43 AM
RE: Queens Park Rangers - Game - 12-18-2009, 09:04 AM
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
3 Musafir(i)
3 Musafir(i)