Ştiri Steaua Bucureşti
12-17-2009, 05:30 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Ogararu: "Iau in calcul o oferta din strainatate, daca e rezonabila"
George Ogararu, fundasul de banda dreapta al echipei Ajax Amsterdam, sustine ca va analiza atent orice oferta care va veni din strainatate si care va fi rezonabila pentru el si pentru familia sa.
Fotbalistul a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca a avut oferte si din Romania, insa a promis ca, in tara, va juca numai pentru Steaua si vrea sa se tina de cuvant, indiferent de banii care i se ofera. "Eu vorbesc cu toata lumea si nu refuz pe nimeni, de fiecare data cand sunt sunat. Au fost si alte oferte din Romania, dar nu vreau sa discut despre asta. De fiecare data am spus ca daca ma voi intoarce in Romania, voi juca numai la Steaua. Mi-am dat cuvantul si nu as pune in balanta aceste lucruri pentru niste bani in plus. Anul viitor as vrea sa raman sanatos, asa cum am fost si pana acum si sa fiu alaturi de familie. Pur fotbalistic mai am sase luni de contract cu Ajax si apoi vom vedea ce se intampla. Asta daca nu voi primi o oferta convenabila in aceasta iarna, careia sa ii dau curs. Daca va fi o oferta din strainatate, rezonabila si avantajoasa pentru mine si familia mea, sigur ca o sa iau in considerare", a declarat George Ogararu, in cadrul emisiunii "Comitetul de urgenta". "Cred ca se vede nivelul fotbalului olandez dupa evolutiile pe care le au in cupele europene. Aproape toate echipele lor sunt calificarte mai departe. In primul rand, la olandezi este un respect reciproc, atat intre suporteri si conducere, cat si intre conducere si jucatori, ori intre fani si jucatori. E o relatie extraordinara intre suporteri si echipa la Ajax. Fanii au un loc special, pe care l-a facut clubul, unde se aduna dupa meciuri si sunt doi - trei jcuatori care merg mereu acolo, la finalul partidelor. Fanii au si tot felul de actiuni la care ia parte si clubul. Ei sunt principala sursa de venit pentru echipa", a mai spus fotbalistul. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
29 Musafir(i)
29 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut