Stiri despre arbitrajul romanesc si nu numai
12-17-2009, 05:36 PM
|
|||
|
|||
RE: Stiri despre arbitrajul romanesc si nu numai
Avram: "Nu baiatul meu a fost cel mai bun, ci arbitrul Marius Avram"
Presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, sustine ca Marius Avram nu a fost declarat cel mai bun arbitru al anului 2009 pentru faptul ca este fiul sau, ci pentru ca a obtinut cele mai bune punctaje si a fost in forma in decursul acestui an.
Avram a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, Alexandru Tudor si Cristian Balaj, care sunt considerati cei mai buni "centrali" din Romania, nu au avut un an bun, iar greselile comise i-au coborat de pe primele pozitii. "Nu baiatul meu a luat locul I in clasamentul arbitrilor de pe acest an, ci arbitrul Marius Avram. Am considerat ca trebuie sa eliminam orice forma de suspiciune. Pe langa clasamentul facut lunar si anual de la notele obtinute de la observatorii de arbitri, am coroborat cu votul CCA si am cerut si un punct de vedere tuturor arbitrilor, asistentilor si observatorilor existenti in lotul de elita. Ei se cunosc foarte bine si simt care a fost cel mai in forma. Am vrut sa luam un punct de vedere si din partea conducatorilor de cluburi, insa nu a fost posibil. Cristian Balaj este un arbitru foarte bun si Alexandru Tudor de asemenea. Daca ii luam per total, sunt cei mai buni din top. Ei, insa, nu au avut un an bun. Balaj a arbitrat finala Cupei Romaniei si se stie ce s-a intamplat acolo, apoi a intrat in circuit abia din etapa a opta. Nici Tudor nu a avut prestatia la care ne asteptam de la el si au fost cateva meciuri in care a comis o serie de greseli. Din cauza asta, punctajul lor nu a fost cel mai bun", a declarat Vasile Avram, in cadrul emisiunii "Comitetul de urgenta". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
19 Musafir(i)
19 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut