Stiri despre arbitrajul romanesc si nu numai
12-17-2009, 05:37 PM
|
|||
|
|||
RE: Stiri despre arbitrajul romanesc si nu numai
"A fost un an greu pentru arbitrajul romanesc"
Presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, considera ca anul 2009 a fost unul foarte greu pentru arbitrajul romanesc, din cauza problemelor legate de arestarile din vara.
Seful CCA a declarat, in exclusiviatte pentru Sport Total FM, ca dificultatile au fost depasite, iar in acest moment, arbitrajul este pe un drum ascendent "Anul 2009 a afost un an extraordinar de greu pentru arbitrajul din Romania. Nu pot sa uit problemele cu arestarea, publicul ostil, faptul ca arbitrii erau expusi. A urmat problema cu aritrii straini, cu demisiile din fruntea CCA si conducerile care s-au perindat. Eu cred ca arbitrajul se afla pe un drum ascendent si per total a fost un an bun", a declarat Vasile Avram, in cadrul emisiunii "Comitetul de urgenta". "Cred ca e o speculatie ceea ce s-a spus vizavi de voturile pentru aducerea arbitrilor straini in retur. In primul rand nu s-a supus la vot, nu s-a pus niciodata problema sa se supuna la vot vizavi de aducerea arbitrilor straini din retur. Au fost discutii si au fost trei conducatori, cred, care au ridicat problema arbitrailor straini. Ei au spus ca au platit arbitrajele straine din tur si vor ca si competitoarele lor sa plateasca, in retur, arbitrajele. Mi s-a spus ca e bine sa aducem arbitri straini pentru ca cei romani sa se uite la televizor, la meci si sa vada cum se arbitreaza. Ramai masca atunci cand auzi astfel de lucruri. Si am spus si eu ca putem sa ne uitam la Real Madrid cu Barcelona, sau mai stiu eu, Internazionale Milano si sa invete cluburile noastre sa joace fotbal. Problema am spus-o mereu: pleaca de al suspiciunea care exista intre conducatorii de cluburi. Si de aici, avand in vedere ca stiu ce au facut in trecut, apar suspiciunile. Faptul ca nu mai au acces la arbitri si la conducerea arbitrajului i-a facut sa incerce sa ajunga din nou la arbitri, prin aducerea strainilor", a mai spus presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
14 Musafir(i)
14 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut