Ştiri Universitatea Craiova
12-17-2009, 06:44 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Universitatea Craiova
"Sper să rămân la Universitatea, nu am venit ca să plec atât de repede"
Deşi se zvoneşte că figurează ca unul dintre jucătorii la care Adrian Mititelu va renunţa, Vali Bădoi şi-a exprimat dorinţa de continuare a contractului cu Universitatea Craiova: "Eu nu ştiu nimic despre acest lucru, nu m-a anunţat nimeni că nu ar mai fie nevoie de mine la Craiova. Sper să rămân aici, nu am venit ca să plec atât de repede. Am venit fiindcă mi-am dorit să rămân cel puţin un sezon. Chiar dacă m-aş despărţi de club, nu regret alegerea făcută în toamnă când am semnat cu Universitatea."
Fundaşul a vorbit despre toată perioada petrecută la Universitatea, de la venirea lui şi până în prezent. De asemenea, acesta nu ia în calcul retrogradarea. "Mă aşteptam să fie mai bine. Însă peste tot, la orice echipă apar astfel de perioade grele, nu pot fi ocolite. Am avut un tur cum nu cred că anticipa nimeni. De joc în sine nu ştiu dacă ne putem plânge, am practicat un fotbal frumos, lăudat de multă lume. Am avut însă multe momente de neatenţie, de lipsă de organizare, pentru care plătim prin poziţia din clasament. Bineînţeles, nu putem uita ghinionul, cred că ne-am lovit de el la mai mult de jumătate din meciuri. Nu putem uita nici arbitrajele de care am avut parte, de câte ori am fost defavorizaţi. Cu siguranţă, am fi strâns mai multe puncte dacă nu am fi fost dezavantajaţi. Nu, sub nicio formă. Nu se poate vorbi despre aşa ceva la Universitatea. Echipa este una valoroasă, avem un lot puternic şi rezultatele se vor vedea în partea a doua a campionatului", a precizat Vali Bădoi. Jucătorul venit la Timişoara nu a fost pe deplin mulţumit de evoluţiile lui, dar este încrezător că lucrurile se vor schimba odată cu reluarea campionatului: "Aşa este, am venit târziu, am pierdut mult timp. Fizic am fost pregătit, însă s-a resimţit lipsa meciurilor. Nu pot fi mulţumit de prestaţiile mele la Universitatea, cu siguranţă, era loc de mai bine. Sper să joc altcumva, mai constant, mai sigur, odată cu reluarea campionatului." http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
11 Musafir(i)
11 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut