Ştiri Rapid Bucureşti
12-17-2009, 08:22 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Rapid Bucureşti
Taher: "Copos vrea şi banii mei!"
George Copos: 'Lucrurile sînt foarte clare, eu sînt gata să semnez contractul'
Taher susţine că el a renunţat la creanţele faţă de club, dar actualul patron ar vrea să-şi însuşească cele 8 milioane. - Domnule Taher, Lutz Stache vă acuză că aţi făcut imposibilă vînzarea Rapidului, din cauza datoriei de 8 milioane de euro pe care clubul o are faţă de dumneavoastră. Cum comentaţi? - Dar eu am renunţat la banii ăia! Am clarificat totul cu George, i-am zis că nu mai vreau nici un leu. Asta e, fotbalul a fost o distracţie pentru mine. E criză, dar ce să fac? Pierd 8 milioane şi gata! - Şi atunci de ce vă mai menţionează Stache? - Fiindcă George nu a renunţat la bani. La banii mei! Hahaha! Copos vrea să recupereze de la neamţ banii pe care Rapidul mi-i datora mie şi să-i păstreze el pe toţi! - Ce relaţie mai aveţi cu Copos? - Bună. Vorbim din cînd în cînd. - V-am întrebat fiindcă a anunţat că se gîndeşte să vă dea în judecată pentru "proasta gestiune a clubului în 2008". Ce credeţi despre asta? - Am citit şi eu declaraţia asta a lui George, dar ştiţi care e diferenţa? Dumneavoastră vă spune că mă dă în judecată, mie-mi zice că n-a mai întîlnit un om atît de cumsecade. "Nu mai există altul ca tine, Fathi! Eşti bunătatea întruchipată!", aşa-mi spune! http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
19 Musafir(i)
19 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut