Chestionar: Va reuşi Timişoara să treacă de grupe?
Da
Nu
[Arată rezultate]
Notă: Acesta este un chestionar public, alţi utilizatori vor putea vedea ce aţi votat.
Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Grupa A (Grupa Timişoarei): Ajax, Anderlecht, Dinamo Zagreb, FC Timisoara
12-17-2009, 09:06 PM
RE: Grupa A (Grupa Timişoarei): Ajax, Anderlecht, Dinamo Zagreb, FC Timisoara
"Ne vor lipsi fanii! Cu ei alături am fi băgat Timişoara în corzi!"

Antrenorul Krunoslav Jurcic (Dinamo Zagreb) a declarat că echipa sa va juca pe cartea atacului în meciul de joi cu FC Timişoara din grupa A a Ligii Europa şi se teme de starea gazonului la ora jocului, informează cotidianul croat Vecernji List.

"E un meci important, dar nu istoric sau crucial. Vrem să câştigăm, să luăm cele trei puncte, apoi vom vedea dacă acest lucru va fi suficient pentru a trece de grupe. Nu e niciun secret, veți vedea o echipă Dinamo ofensivă. Păcat că vom juca în condiții neprielnice, ne vor lipsi fanii, cu ei alături am fi pus Timişoara în corzi. Oricum, îi vom simţi aproape sufleteşte. Deşi se simte oboseala de final de sezon, jucătorii s-au pregătit foarte bine", a spus Jurcic.

Tehnicianul croat se teme de starea gazonului. "Ar fi bine să îngheţe, acum e şi mai rău, se afundă piciorul în noroi. Ar fi mai uşor să jucăm pe un teren îngheţat. Timişoarei îi vor lipsi doi jucători importanți, portarul şi un fundaş. Vor fi probabil doi-trei jucători noi şi ne aşteptăm să joace tot ofensiv. Noi vom juca agresiv, pe atac", a comentat el.

FC Timișoara a ajuns miercuri la Zagreb, iar jucătorii timişorenii se gândesc la revanșă după înfrângerea cu 0-3 suferită pe stadionul Dan Păltinișanu. "Am venit să încheiem misiunea în Europa League, vom face tot ce putem. Ne amintim de înfrângerea grea de la Timişoara. Dinamo e o echipă bună, dar şi noi avem jucători valoroşi. Atunci am prins o zi proastă", a spus atacantul costarican Winston Parks.

Căpitanul Dan Alexa a menționat că partida de la Zagreb este importantă pentru tinerii jucători ai Timişoarei: "Vom câştiga experienţă în cupele europene, plus că luptăm pentru a strânge puncte pentru România. Înainte de startul grupelor am spus că Dinamo Zagreb e cea mai puternică echipă din grupă".

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Grupa A (Grupa Timişoarei) - AndreiDumitrescu - 08-31-2009, 02:18 PM
RE: Grupa A (Grupa Timişoarei): Ajax, Anderlecht, Dinamo Zagreb, FC Timisoara - Sebi Raducu - 12-17-2009 09:06 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut