Ştiri Unirea Urziceni
12-18-2009, 10:10 AM
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 12-18-2009 10:10 AM de Sebi Raducu.)
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Urziceni
"Vrem să repetăm traseul Stelei din 2006"
Unirea Urziceni, singura echipă din România calificată în primăvara europeană a competiţiilor intercluburi, îşi va afla astăzi adversarul cu care va da piept în "16"-imile Ligii Europa la fotbal.
Tragerea la sorţi va avea loc la Nyon (Elveţia), de la ora 14.00 (în direct la Eurosport). Campioana României va fi cap de serie, alături de Juventus, Olympique Marseille sau Şahtior. Ialomiţenii au şanse să întâlnească echipe grele de pe Bătrânul Continent, precum FC Liverpool, Standard Liege (formaţie antrenată de Loţi Bölöni) sau Atletico Madrid. Atacantul Marius Bilaşco spune că şi-ar dori un adversar mai accesibil, pentru ca Unirea să atingă fazele superioare ale competiţiei. "N-am vreo preferinţă anume în privinţa adversarului din Liga Europa. Noi am vrea să ne continuăm cât mai mult posibil minunile şi, poate, să repetăm traseul Stelei din anul 2006. Pentru asta, trebuie să avem parte şi de un context favorabil, de şansă", a declarat Bilaşco ptr EVZ. El nu crede că Unirea riscă să se dezintegreze în această iarnă. "E ceva incertitudine în momentul ăsta, dar nu cred că vor fi mutări mari la nivelul lotului sau al băncii tehnice. Nu în iarna asta. La vară, e logic că unii vor pleca, încheiem un ciclu de trei ani. Am muncit enorm şi am avut rezultate", a mai spus Bilaşco. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
86 Musafir(i)
86 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut