Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Pandurii Târgu-Jiu
12-18-2009, 01:10 PM
RE: Ştiri Pandurii Târgu-Jiu
"Nu plec, o să termin campionatul la Pandurii"

Deşi s-a vehiculat că se află pe lista de transferuri a Clubului Dinamo, fundaşul brazilian al pandurilor, Carlos Cardoso, a infirmat aceste zvonuri, spunând că nu ştie de nicio ofertă.

Jucătorul vrea să termine campionatul la echipa gorjeană, din vară luând în calcul o eventuală despărţire.

"Nu am nicio ofertă. Am văzut prin ziare, dar nimeni nu mi-a spus de aşa ceva. Nu plec, o să termin campionatul la Pandurii. Cum nimeni nu a vorbit cu mine, nu mi-a spus de vreo ofertă, eu rămân aici. Am contract cu Pandurii, nu îmi stă gândul la altceva decât aici, la campionat", a mărturisit acesta.

Deşi a marcat un gol important pentru Pandurii, în remiza cu Dinamo, din Ştefan cel Mare, fundaşul de culoare nu este mulţumit de evoluţia sa per total în tur.

"Nu sunt mulţumit de cum am jucat în tur, cred că pot să joc mult mai bine. Dacă echipa merge bine, atunci şi eu joc bine. Dacă suntem aproape de retrogradare, atunci nu putem spune că am jucat bine. Echipa se află pe un loc nu foarte bun acum, dar am jucat bine cu Alba Iulia, mi-a plăcut. Trebuie să muncim mai mult", a concluzionat fundaşul brazilian.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
Ştiri Pandurii Târgu-Jiu - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:09 PM
RE: Ştiri Pandurii Târgu-Jiu - gonen - 09-19-2009, 05:22 PM
RE: Ştiri Pandurii Târgu-Jiu - Sebi Raducu - 12-18-2009 01:10 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
5 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut