Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
12-18-2009, 02:31 PM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 12-18-2009 02:31 PM de Sebi Raducu.)
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
Ce au declarat clujenii la plecarea din România

Argentinienii, portughezii şi brazilienii echipei clujene au plecat azi în vacanţă, pentru a-şi petrece sărbătorile împreună cu familiile lor. Toţi îşi doresc un singur lucru pentru 2010: un nou titlu în Gruia.

Iată ce au declarat jucătorii la plecarea de pe aeroport.

Edimar Fraga, fundaş CFR: "Sunt fericit că plec în vacanţă, mai ales că vin sărbătorile de iarnă. Mă bucur că am terminat pe primul loc, pentru că acesta a fost obiectivul nostru. Sper ca la sfârşit să facem eventul. Vreau să revin cu forţe noi în retur pentru a putea lupta cu toate contracandidatele noastre. Venirea în România a fost o experienţă diferită pentru mine şi soţia mea, mai ales că am venit din Brazilia unde este cald, iar aici am văzut pentru prima dată zăpadă"

Didi, atacant CFR: "Sunt fericit că îmi văd familia după şase luni. Acum sunt în vacanţă şi nu mă gândesc la fotbal. Mă bucur că scap de frigul de aici, pentru că nu mai suportam. În Brazilia sunt 25 de grade şi abia aştept să ajung acolo. Va fi un retur foarte greu, sunt 5-6 echipe care se bat la titlu şi sper ca la sfârşit să fim noi campioni. Mai trebuie întăriri, dar nu atacanţi. Cred că cei din conducere vor mai aduce jucători care să întărească echipa, iar şansele noastre la titlul să crească"

Hugo Alcantara, fundaş CFR: "Urmează o perioadă în care ne vom odihni şi ne vom recăpăta puterile pentru a face o treabă bună în retur. Este important să ne adunăm şi pe urmă să facem tot posibilul să câştigăm titlul. Va fi greu cu echipe ca Steaua şi Urziceni, care ne suflă în ceafă. Trebuie să ne pregătim foarte bine şi în cantonament. Eu stau bine cu partea financiară, se putea şi mai bine. Cu criza asta este greu şi conducătorilor de la club, care fac eforturi pentru a ne plăti salariile, iar noi trebuie să înţelegem. Trebuie să ne întoarcem liniştiţi pentru retur, pentru a putea câştiga titlul"

Nelson Cabrera, fundaş CFR: "Mă bucur că am ajuns la acest club, eu sunt împrumutat aici până în vară, iar pe urmă vom vedea ce se întâmplă. Din păcate la începutul sezonului m-am accidentat şi nu a fost bine pentru mine. Vreau să demostrez că pot să fac mai mult pentru această echipă, nu am atins încă forma mea maximă"

Tony da Silva, fundaş CFR: "Eu doresc să fiu fericit, mă simt bine aici. CFR este o echipă mare, cu ambiţii mari ca şi mine. Cu mine nu a vorbit nimeni de vreun transfer, poate ştiu ceva cei de la club. Eu am contract până în 2013, însă nu se ştie ce aduce ziua de mâine. Fiecare jucător are ambiţiile lui. Şi eu sunt ambiţios şi vreau să câştig titlul"

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:19 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 12-18-2009 02:31 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - avid - 02-03-2010, 09:12 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
8 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut