Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
12-18-2009, 02:55 PM
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Ceahlăul se mută la Paris

Numele şi culorile echipei pietrene de fotbal Ceahlăul vor fi popularizate şi mai mult în Franţa. Pe renumitul bulevard Champs Elysees, la Turnul Eiffel, sub Arcul de Triumf. Şi chiar în cartierul parizian Saint Denis, pe arena în care reprezentativa cocoşului galic obişnuieşte să-şi dispute meciurile calificărilor turneelor finale, "Stade de France", însemnele clubului de pe Borzoghean vor fi purtate de către doi dintre reprezentanţii Ceahlăului. Fostul atacant Florin Axinia, golgeterul formaţiei noastre în toată prezenţa Ceahlăului la nivelul primului eşalon şi Gelu Crăcană, cunoscut drept cel mai pătimaş suporter al "galben-negrilor". Cei doi pleacă miercuri pentru a-şi petrece Crăciunul la Paris. Împreună cu soţiile, aceştia se pregătesc să devină ...cumetri. Chiar de duminică, 20 decembrie, când a doua nepoţică a familiei Crăcană, Lia Alexandra va fi botezată de Florin Axinia. Bunicul Gelu spune că a fost ultimul care a aflat de intenţia fostului atacant de la Ceahlăul.

"Nevastă-mea a pus totul la cale, întrucât pe mine nu m-a interesat foarte mult problema respectivă. Şi l-am tot auzit pe Florin spunându-mi cumetre. L-am lăsat de câteva ori, după care l-am întrebat ce vrea să spună, apelându-mă «cumetre». Ulterior m-am convins că ţine neapărat să-mi boteze nepoţica, chiar în Franţa".

După importantul eveniment şi Crăciunul petrecut la Paris, Florin Axinia şi soţia sa Mihaela vor pleca în Anglia, pentru a ajunge de Revelion la unul dintre fraţii fostului jucător de la Ceahlăul, Costel.

"Până să plece el în Anglia, cu Florin vreau să facem poze peste tot, cu fularul şi însemnele clubului nostru de fotbal, Ceahlăul, în locaţiile cele mai cunoscute din Paris", a asigurat Gelu Crăcană. Înainte de plecare, acesta spune că i s-a propus să aducă, împreună cu Florin Axinia "şi ceva jucători francezi, pentru a întări echipa Ceahlăului, la retur".

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - gonen - 09-13-2009, 02:26 PM
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - Sebi Raducu - 12-18-2009 02:55 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
26 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut