Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Noutăţi Cupa Mondială...
12-18-2009, 04:37 PM
RE: Noutăţi Cupa Mondială...
Carragher afirmă că Fabio Capello i-a propus să revină la echipa naţională

Fundaşul lui Liverpool, Jamie Carragher, a declarat că selecţionerul Fabio Capello i-a propus să revină la echipa naţională, după ce jucătorul s-a retras în urmă cu doi ani, informează ediţia online a The Times.

"Eu trebuia să mă întâlnesc cu secundul lui Capello, Franco Baldini, dar totul a fost amânat în ultimul moment. Acceptam întâlnirea doar din politeţe. Nu cred că situaţia mea se schimba dacă reveneam în echipă. John Terry şi Rio Ferdinand erau titulari, deoarece sunt printre cei mai buni fundaşi centrali din lume. Poate mai aveam de atunci încă zece selecţii, dar la Campionatul Mondial ei trebuie să fie folosiţi", a explicat Carragher, care are 34 de selecţii pentru echipa naţională şi va evolua în meciul său cu numărul 600 pentru Liverpool.

Fundaşul în vârstă de 31 de ani s-a referit şi la şansele Angliei la turneul final din Africa de Sud: "Şansele sunt destul de mari. Capello sunt sigur că va alege cei mai buni jucători".

Jucătorul lui Liverpool a adăugat că el mai are 18 luni de contract cu Liverpool şi nu vrea să forţeze o renegociere a înţelegerii. "Eu nu am cerut un contract nou. Clubul nu a discutat nimic cu mine despre acest lucru şi nu are nicio obligaţie. Sunt la acest club de la vârsta de 9 ani şi nu am avut niciodată nicio problemă. Echipa trebuie acum să urce în clasament, nu eu sunt important", a explicat acesta.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
Noutăţi Cupa Mondială... - Sebi Raducu - 12-04-2009, 06:17 PM
RE: Noutăţi Cupa Mondială... - Sebi Raducu - 12-18-2009 04:37 PM
RE: Noutăţi Cupa Mondială... - Daniel - 02-07-2010, 02:27 AM
RE: Noutăţi Cupa Mondială... - avid - 03-24-2010, 06:16 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
12 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut