Ştiri Steaua Bucureşti
12-18-2009, 10:03 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Rafal Grzelak: "Anul meu puteam fi mai bun dacă nu aveam probleme cu Gigi Becali"
Mijlocaşul polonez al echipei Steaua, Rafal Grzelak, a declarat, vineri, la plecarea în vacanţă, că ultima jumătate de an nu a fost prea bună pentru el din cauză că nu a jucat prea mult şi a avut probleme cu finanţatorul clubului din Bulevardul Ghencea, Gigi Becali.
Întrebat cum a fost anul pentru el, Grzelak a răspuns: "Nu prea bun, ultima jumătate de an nu prea bună. Putea fi mai bună dacă jucam mai mult şi nu aveam aşa multe probleme cu Gigi Becali. Eu nici nu am vorbit cu Gigi Becali, doar citesc ce spune despre mine sau îmi spun colegii. Dar ştiu că asta e un lucru normal pentru clubul ăsta. Lumea vede ce face el, nu cred ca e nevoie sa mai zic şi eu", a spus Grzelak. Mijlocaşul polonez Rafal Grzelak a fost împrumutat în vară de la formaţia din Grecia, Skoda Xanthi. El a evoluat pentru Steaua în cinci meciuri în Liga I, în şase partide în preliminariile pentru Liga Europa şi într-o întâlnire din Cupa României. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
21 Musafir(i)
21 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut