Ştiri Steaua Bucureşti
12-19-2009, 02:48 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Janos Szekely: "Vom lua titlul!"
Janos Szekely spune că roş-albaştrii vor termina returul pe primul loc şi vor celebra cu fanii cîştigarea titlului 24.
- Janos, cum caracterizezi acest sezon pentru Steaua? - Unul cu bune şi cu rele, dar dezamăgirea mea cea mai mare este că nu am reuşit să ne calificăm mai departe în Europa League. Cred că şi de aceea nu a mai venit lumea la meciul cu Twente. - Totuşi, sînteţi pe primul loc... - Bine măcar că am reuşit să salvăm sezonul slab din Europa cu evoluţiile bune din campionat. Sîntem pe primul loc şi ne dorim să cîştigăm acest sezon, mai ales că pentru mine ar fi primul titlu din carieră. - Cum a fost fără suporteri? - Greu. Foarte greu. Vrem ca, începînd din returul campionatului, toată situaţia să se schimbe. Cînd joci pe Ghencea cu stadionul plin este o atmosferă pe care nu o pot descrie. La vară vreau să celebrăm cu fanii titlul 24! - În partea a doua a anului evoluţiile tale au fost apreciate de toată lumea... - Să ştiţi că eu m-am pregătit tot timpul la fel. Sînt un fotbalist care munceşte şi mă bucur că mulţi au apreciat lucrul acesta, mai ales pe finalul sezonului. Mi-a fost foarte greu cînd eram criticat peste tot. Voi demonstra şi de acum înainte că Janos Szekely este fotbalist de Steaua. - Care sînt şansele voastre la titlu? - Foarte mari. Am ajuns în vîrf şi nu ne vom mai da jos de acolo decît la finalul campionatului, cînd vom lua titlul. Cea mai mare dorinţă a noastră este să luăm campionatul! Ionescu la Cluj? Principalul finanţator al Universităţii Cluj, Florian Walter, s-a interesat de situaţia lui Andrei Ionescu. "Ar fi o soluţie pentru noi, vom vedea ce se va întîmpla!", a zis Walter pentru Monitorul de Cluj. Steaua cere însă aproximativ 300.000 de euro în schimbul mijlocaşului de 21 de ani, plus 50% dintr-un viitor transfer, lucru neagreat de oficialii clujeni. Blocaţi pe aeroport Toja şi Zapata au plecat ieri cu o întîrziere de cîteva ore de pe Aeroportul Henri Coandă spre Columbia. "Cauza nu a fost zăpada, ci gerul foarte mare. Aeronavele au nevoie de o pregătire prealabilă înainte de a decola", a spus purtătorul de cuvînt al aeroportului. Şi Kapetanos a rămas blocat, dar pe "Aurel Vlaicu". "Vreau repede lotul completat!" Mihai Stoichiţă a cerut ca lotul să fie definitivat pînă la startul pregătirilor pentru noul sezon. "Am nevoie de trei jucători, dar important este să îi am pînă începem cantonamentele", a zis "Lippi". Reunirea va fi pe 7 ianuarie, iar o zi mai tîrziu va avea loc vizita medicală. Pe 16 ianuarie se pleacă în primul cantonament din Antalya. Audienţă bună Meciul Stelei de joi seară, din Ghencea, în compania olandezilor de la Twente (1-1), a a obţinut un rating de 7,4% pe all urban. Ceea ce înseamnă că aproximativ 825.000 de telespectatori au urmărit partida transmisă de ProTV, o audienţă considerată bună. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
19 Musafir(i)
19 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut