Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
12-20-2009, 12:11 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
Bogdan Mara îşi va rezilia contractul pe cale amiabilă
Mijlocaşul lui CFR Cluj, Bogdan Mara, a declarat, sâmbătă, că a ajuns la un consens cu oficialii clubului pentru a-şi rezilia pe cale amiabilă contractul şi că aşteaptă oferte de la echipele cu pretenţii din Liga I.
"Încă nu am reziliat contractul, dar nu mai e cale de întoarcere. Propunerea a venit din partea conducerii. Am mers şi am discutat, iar ei mi-au spus că nu mai sunt bani, că din această iarnă schimbă strategia, că vor fi mai mulţi jucători tineri. Nici mie nu îmi convenea că nu joc, ca am şi eu o vârstă şi nu îmi permit să stau pe bancă. Probabil că şi contractul meu era considerat prea mare. Sunt jucător liber şi pot semna cu orice echipă doresc", a spus Mara. Fotbalistul susţine că îşi doreşte să evolueze la o echipă din ţară care să se bată la titlu în acest sezon: "Aştept oferte şi sunt sigur că vor veni. Îmi doresc o formaţie cu pretenţii, pentru că în ultimii ani am fost obişnuit aşa. Prefer să rămân în ţară, dar o să discut şi ofertele din străinătate". Bogdan Mara a fost fost achiziţionat de CFR Cluj în luna februarie din postura de jucător liber de contract, după ce îşi reziliase contractul cu Unirea Urzicnei, iar de atunci a evoluat pentru ardeleni în 17 meciuri şi a marcat 3 goluri. Mijlocaşul a început acest sezon ca titular, însă din etapa a 7-a a fost mai mult rezervă. Bogdan Mara a cucerit în acest an cu CFR Cluj două trofee, Cupa şi Supercupa României. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
16 Musafir(i)
16 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut