Ştiri Unirea Urziceni
12-20-2009, 04:27 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Urziceni
Narcis Raducan: "Era pacat sa nu intalnim si o mare forta in acest an"
Directorul sportiv al Unirii Urziceni, Narcis Raducan, s-a aratat incantat de tragerea la sorti a 16-imilor Europa League, in urma careia adversarii ialomitenilor vor fi cei de la Liverpool.
"E ceva fantastic, o dubla de zile mari! Asta chiar daca sansele sunt mai mici pentru noi. Este bine ca ne-a fost dat sa ne masuram fortele cu un titan al fotbalului si avem cu totii avem de invatat din aceasta dubla. Era pacat sa nu fi intalnit si o mare forta in acest an si este o incununare pentru baieti, un an care va ramane in istorie pentru toti cei care au lucrat la Unirea Urziceni. Chiar daca ne calificam mai departe in Champions League, intamlneam Barcelona, deci tot un cap de linie era. Ne vom pregati foarte serios pentru acest meci, va fi chiar primul pentru noi pentru ca returul in Liga I incepe in februarie, iar meciul cu Liverpool este inaintea primei etape, deci este cel mai important meci si cronologic. Oricum nu ne vom lasa impresionati de valoarea adversarului si vom incerca sa obtinem cat mai mult din aceasta dubla", a declarat Narcis Raducan pentru Sport Total FM. Interes enorm din partea suporterilor. "Interesul este enorm, mai ales ca Liverpool este echipa engleza cu cei mai multi fani in Romania. Trebuie sa ne gandim la o posibilitatea de a da prilejul suporterilor romani de a vedea meciul din Anglia." Chestionat cu privire la punctele slabe ale capitanului celor de la Liverpool, directorul sportiv a comentat cu umor: "Steven Gerrard rade foarte rar si se pare ca ii cam place sa bea, asa ca e vulnerabil. Va trebui sa ii gasim un fundas pe masura." Intrebarea sfarsitului de an la Unirea: Pleaca sau nu Dan Petrescu? "Eu am vrut sa-i respect dorinta lui Dan Petrescu de a sta linistit si a hotari ce va fi mai bine pentru el. Valoarea antrenorului este data si de anumite decizii pe care trebuie sa le ia la un moment dat. Dupa parerea mea a incheiat un ciclu la Urziceni asa ca ar putea sa existe si decizia de a pleca din partea lui Dan, desi nu mi-as dori. Ne e greu sa ne imaginam echipa fara Dan Petrescu." http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
13 Musafir(i)
13 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut