Ştiri Universitatea Craiova
12-20-2009, 06:10 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Universitatea Craiova
Conducerea are pregătite alte variante pentru a menţine lotul la fel de puternic
Mijlocaşul Universităţii Ştefan Bărboianu a declarat că această vacanţă este tristă, faţă de cele precedente, din cauza situaţiei din clasament a Universităţii.
"Din păcate, nu poate fi vorba de o vacanţă extraordinară, aşa cum poate a fost iarna trecută. Atunci aveam o cu totul altă situaţie în clasament, făcusem un tur foarte bun, eram aproape de ce ne propusesem. Acum nu va fi aceeaşi linişte, însă căutăm să ne îndepărtăm pentru câteva zile de toată tensiunea care există şi să ne relaxăm. Am fost mereu plecat, fie cu Universitatea, fie cu naţionala de tineret, aşa că o să petrec sărbătorile acasă, în familie. E cel mai bun prilej de a petrece puţin timp cu părinţii, cu cei apropiaţi", a declarat Bărboianu. Cât despre zvonurile plecării unor jucători de la echipă, Bărboianu a afirmat: "N-aş fi cinstit dacă n-aş spune că va fi foarte greu fără ei. Din câte am înţeles, este vorba de fotbalişti importanţi, care nu au prea lipsit din echipă în ultimul timp. Sunt toţi valoroşi, experimentaţi. Eu, cel puţin, am avut multe de la învăţat de la ei. Chiar dacă vor părăsi clubul cei puşi pe lista de transferuri, sunt sigur că există un plan. Conducerea cu siguranţă are pregătite alte variante pentru a menţine lotul la fel de puternic." http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
10 Musafir(i)
10 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut