Ştiri Steaua Bucureşti
12-20-2009, 10:38 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Cum a trait Miodrag Belodedici Revolutia din Romania
Fosta glorie a Stelei, Miodrag Belodedici, a povestit ce a insemnat pentru el Revolutia din Romania, in conditiile in care acesta reusise sa fuga din tara cu un an inainte.
"Eu eram in Belgrad, am auzit televizor ca a inceput Revolutia in Romania. Foarte multi oameni care au fugit din Romania in Iugoslavia s-au dus in fata Ambasadei din Belgrad, au inceput sa strige, sa se bucure pentru oamenii din tara, numarandu-ma si eu printre ei. Am sustinut si noi Revolutia de acolo. Eram plecat de un an din Romania. Am plecat cu pasaport, le-am spus ca trebuie sa ma duc la o nunta in Iugoslavia, la rude, si am ramas acolo. Acum imi place ca putem sa mergem in orice tara, dar sunt multe alte lucruri care nu sunt bine", a declarat Miodrag Belodedici pentru Sport Total FM. Ca o dorinta a sa pentru 2010, cel supranumit "Caprioara" a spus, cu umor: "Imi doresc o autostrada Bucuresti - Bazias, sa-mi pot vedea familia mai des. Ultima oara am facut 7 ore si jumatate!" http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
26 Musafir(i)
26 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut