Ionel Dănciulescu (nr. 25 - Hercules Alicante)
12-20-2009, 10:40 PM
|
|||
|
|||
RE: Ionel Dănciulescu (nr. 25 - Hercules Alicante)
Ionel Danciulescu: "Hercules este in grafic, dar drumul e lung"
Fostul atacant al lui Dinamo, actualmente la Hercules Alicante, Ionel Danciulescu, spune ca s-a adaptat la fotbalul spaniol si spera ca sfarsitul sezonului din Segunda Division sa ii aduca o promovare.
"Important este ca am terminat prima parte a sezonului cu o victorie. Suntem acolo in fata, in grafic, dar mai avem un drum lung. Echipele sunt apropiate valoric, se poate intampla orice, din aceasta cauza trebuie sa fii mereu concentrat. M-am acomodat destul de repede la Hercules, a trebuit sa-mi intru usor-usor in ritm, m-am integrat si in echipa, asta cu ajutorul baietilor de aici. Exista si un grup de romani care ma incurajeaza la meciuri si sunt fericit ca pot sa le ofer o bucurie cat de mica la mii de km departare de casa", a declarat Ionel Danciulescu pentru Sport Total FM. Referitor la fostul sau club, "Corbul" a precizat: "La Dinamo ma voi gandi intotdeauna pentru ca nu pot sa uit clipele bune traite acolo sau cele mai putin bune, dar acum sunt la Hercules si gandul meu imi este doar aici si fac tot ce depinde de mine pentru ca echipa sa castige. Sper ca la Dinamo sa se faca analiza care trebuia efectuata inca de anul trecut, astfel incat lucrurile sa fie mai bune din primavara." http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
9 Musafir(i)
9 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut