Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Săgeata Stejaru
12-21-2009, 04:11 PM
RE: Ştiri Săgeata Stejaru
Aurel Şunda: "Sunt foarte fericit la Săgeata"

După ce săptămâna trecută s-a despărţit de cinci jucători, Aurel Şunda este de părere că ar avea nevoie de întăriri pentru retur, deşi este mulţumit de performanţele echipei de până acum.

Având în vedere că "nou-promovata" Săgeata Stejaru este pe locul patru la doar două puncte de promovarea, tehnicianul Aurel Şunda este convins că se poate mai bine, dar pentru asta mai are nevoie de nişte întăriri. "Eu sunt foarte mulţumit de lotul pe care îl am la dispoziţie, dar este adevărat că m-am gândit la nişte nume de jucători pe care eu i-aş dori la Săgeata: Câju, Trandu şi Chiacu. O să fie greu să îi aducem, dar vom încerca".

Pentru intersezon tehnicianul a programat două cantonamente: primul la Constanţa în perioada 18-29 ianuarie şi al doilea în Antalya, între 2 şi 14 februarie.

"Obiectivul nostru? Mereu ne gândim să câştigăm următorul meci!"
Întrebat dacă se gândeşte la accederea în prima ligă, antrenorul echipei tulcene aplică formula care în sezonul trecut i-a făcut campioni pe Unirea Urziceni. "Nu ne gândim la promovarea. Noi ne gândim să câştigăm următorul meci"

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
Ştiri Săgeata Stejaru - Sebi Raducu - 11-09-2009, 10:21 PM
RE: Ştiri Săgeata Stejaru - Sebi Raducu - 11-09-2009, 10:21 PM
RE: Ştiri Săgeata Stejaru - Sebi Raducu - 12-21-2009, 04:06 PM
RE: Ştiri Săgeata Stejaru - Sebi Raducu - 12-21-2009 04:11 PM
RE: Ştiri Săgeata Stejaru - Sebi Raducu - 01-13-2010, 10:12 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
2 Musafir(i)