Ştiri FC Vaslui
12-24-2009, 01:02 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri FC Vaslui
Lăcătuş spune că echipa sa avea nevoie de Sânmărtean, care este un "jucător de valoare"
Antrenorul grupării FC Vaslui, Marius Lăcătuş, a declarat, miercuri, că transferul mijlocaşului Lucian Sânmărtean face parte dintr-o strategie menită să ajute echipa şi să crească valoarea lotului, dar şi să reuşească performanţe notabile.
"Încercăm să aducem şi la Vaslui jucători valoroşi care îşi doresc performanţă şi care au jucat la un nivel ridicat şi cred că Lucian a făcut asta, chiar dacă pe unde a fost nu a obţinut rezultate mari. FC Vaslui avea nevoie de un jucător de valoare ca Sânmărtean. Pentru a câştiga un trofeu ai nevoie de fotbalişti cu experienţă şi de valoare. Sânmărtean o să joace pe postul pe care a jucat şi la Bistriţa sau la alte formaţii, va evolua acolo unde va da randamentul cel mai bun", a spus Marius Lăcătuş. Fostul mijlocaş al grupării Gloria Bistriţa, Lucian Sânmărtean, a semnat, miercuri, cu FC Vaslui, un angajament valabil până în vara anului 2012. Tehnicianul a analizat şi evoluţiile echipei sale în tur: "Am un avut un parcurs bun la FC Vaslui, am ajuns şi în semifinalele Cupei României, dar se putea şi mai bine. A fost o serie de 8 meciuri în care nu am fost învinşi, iar asta ne-a dat încredere şi speranţe pentru viitor. Toate partidele au fost grele, cea cu Steaua a fost mai specială, pentru că am jucat şi am antrenat acolo. M-a durut acel gol luat în ultimele minute în partida cu Steaua, pentru că stai şi te gândeşti ce nu ai făcut bine până atunci". "Pentru a lua titlul, ne trebuie jucători cu mai multă experienţă, care să creadă în valoarea şi posibilităţile lor, pentru că până acum nu s-a reuşit nimic. Mai avem nevoie şi de jucători cu foame de rezultate şi trofee", a mai spus Lăcătuş. În ceea ce priveşte intenţia conducătorilor de cluburi din Liga I de a reduce cu maximum 50 la sută salariile jucătorilor, Marius Lăcătuş a precizat: "Este o propunere, vom vedea dacă va fi validată. Când ai condiţii finaciare bune şi jucători de valoare, trebuie să-i plăteşti la un nivel bun şi nu cred că cineva îşi va permite să scadă contactele la toţi fotbaliştii, pentru că astfel dai în echipa ta şi poate chiar în performanţele pe care îţi propui să le atingi". Întrebat ce mesaj crede că a vrut să transmită Mihai Stoichiţă atunci când a declarat că actuala generaţie a Stelei mai are mult de muncă până să ajungă la nivelul performanţelor şi valorii celei din 1997, Lăcătuş a precizat: "Mihai îşi doreşte foarte mult pentru să obţină rezultate, pentru că ele sunt cele care îţi dau valoare, încredere şi te fac să rămâi în sufletul suporterilor. El îşi doreşte cât mai multe titluri, cred că la asta făcea referire". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
8 Musafir(i)
8 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut