Ştiri Dinamo Bucureşti
12-24-2009, 05:22 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Dinamo Bucureşti
Bratu: "Nu mi se pare normal să fie micşorate unilateral contractele, e o decizie nedreaptă"
Atacantul de 30 de ani a comentat decizia FRF ca toate cluburile să poată diminua unilateral contractele cu fotbaliştii. Bratone a fost deranjat de decizie şi crede că aceasta măsură ar trebui luată de comun acord cu jucătorii. Vîrful "cîinilor" a făcut deja acest pas, înţelegîndu-se cu Cristi Borcea pentru o micşorare cu 30% a contractului de 200.000 de euro pe an pe care îl avea.
"E o hotărâre nedreaptă. Vom vedea ce se va face în continuare, însă mie nu mi se pare normal. Eu mi-am redus contractul ieri, de comun acord cu conducătorii clubului, dar asta a fost altceva. Nu mi s-a redus unilateral. Nu ştiu dacă e un abuz, dar nu cred că e normal. Vom vedea însă dacă se va realiza aşa ceva. Pentru mine a fost un an foarte greu, după o periaodă lungă de inactivitate. A fost un an chiar foarte greu pentru mine. Din returul campionatului voi fi apt sută la sută. Cu siguranţă putem recupera cele şapte puncte diferenţă şi cu o pregătire bună în această iarnă putem reveni. Sunt mai multe echipe care se vor lupta pentru titlu şi cu siguranţă vom fi şi noi printre acelea", a zis Bratu. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
40 Musafir(i)
40 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut