Ştiri Rapid Bucureşti
12-24-2009, 06:18 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Rapid Bucureşti
Nicolae Manea: "Scleroza l-a afectat!"
Deranjaţi de atacurile primite din partea lui Viorel Hizo (62 de ani), Nicolae Manea şi Ciprian Panait l-au ironizat pe fostul "principal" al Rapidului. "Ştiu că de la o anumită vîrstă scleroza îşi pune amprenta. Şi cred că, din păcate, această boală necruţătoare l-a afectat pe cel mai mare antrenor din istoria fotbalului românesc", a replicat Manea.
Acum secund în Giuleşti, Panait a spus: "Eu nu cred că domnul Hizo poate gîndi aşa. Aveam mare încredere în caracterul dumnealui, dar m-a dezamăgit. Probabil că s-a plictisit după trei luni de stat degeaba şi s-a gîndit ce să facă, să mai apară şi el prin ziare. E trist!". Se reunesc pe 11 ianuarie Chiar dacă Nicolae Manea nu s-a decis dacă va mai continua la Rapid, conducerea giuleşteană a hotărît să schiţeze programul pregătirii de iarnă. Aşadar, fotbaliştii rapidişti au vacanţă pînă pe 11 ianuarie, cînd trebuie să se prezinte la Pro Rapid. De asemenea, alb-vişiniii vor efectua două stagii de pregătire. Al doilea va fi sigur în Antalya, iar primul, în funcţie de dorinţa celui care va prelua echipa, în Poiană sau tot în Turcia. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
6 Musafir(i)
6 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut