Ştiri Universitatea Craiova
12-25-2009, 09:12 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Universitatea Craiova
Mihai Costea a dansat la nunta lui Rusescu
Mihai Costea a fost alături de fostul său coleg de la juniorii vâlceni Raul Rusescu, care şi-a pus pirostriile sâmbătă, în oraşul natal, Rm. Vâlcea.
Aleasa atacantului de la Unirea Urziceni este Roxana, o tânără originară tot din Rm. Vâlcea, cei doi având o relaţie care durează de peste cinci ani. "Sunt foarte emoţionat, dar în acelaşi timp fericit. Sperăm să rămânem împreună toată viaţa. Nu ne-am planificat încă luna de miere, poate va fi la vară", a spus Raul după cununia civilă. Cei doi miri îl au naşi pe Cristi Bora, antrenorul care l-a crescut de mic pe Rusescu la Rm. Vâlcea, şi soţia sa, fosta handbalistă Victorina Bora. "Din punctul meu de vedere, cel mai valoros cadou i l-am făcut încă de acum câţiva ani, l-am făcut fotbalist! Fireşte, la treaba asta un rol esenţial a avut chiar el, prin talentul şi seriozitatea de care a dat dovadă", a declarat Cristi Bora, cel care i-a fost opt ani şi antrenor la Clubul de copii şi juniori FC Teleşpan ‘97 Rm. Vâlcea. Petrecerea a avut loc sâmbătă seară, la Pensiunea "Valentina", acolo unde, speriaţi de condiţiile meteo dificile pentru drum, nu au fost prezenţi colegii atacantului de la Urziceni. În schimb, au venit atacantul Universităţii Craiova Mihai Costea, fost coleg la juniorii vâlceni cu mirele, dar şi fosta mare handbalistă Luminiţa Huţupan-Dinu. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
13 Musafir(i)
13 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut