Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Universitatea Craiova
12-25-2009, 09:21 PM
RE: Ştiri Universitatea Craiova
Ovidiu Dănănae se pregăteşte intens pentru a reveni din nou pe teren

Reîntors pentru câteva zile în ţară, fundaşul Universităţii Ovidiu Dănănae trage tare pentru a reveni cât mai curând pe terenul de fotbal.

Ovidiu Dănănae a urmat, aproximativ patru luni, un program de recuperare în "Ţara Lalelelor", după operaţia efectuată la ligamente. Fundaşul Ştiinţei a stat la o clinică olandeză, iar de câteva zile s-a întors în ţară pentru a petrece sărbătorile alături de familie şi prieteni.

"Vacanţa" lui în România va ţine însă până pe 3 ianuarie, când este nevoit să se întoarcă din nou în Olanda pentru a continua recuperarea.

Nici acasă, în Craiova, fundaşul nu stă degeaba.
El se antrenează în fiecare zi cel puţin trei ore, iar în unele zile are programate şi câte două şedinţe de pregătire. Toate antrenamentele se desfăşoară în sala de forţă.

"Am plecat în cârje şi am venit pe propriile mele picioare"
Fundaşul Universităţii Ovidiu Dănănae a revenit în Bănie după aproximativ trei luni petrecute în Olanda la refacere. Acesta îşi va petrece sărbătorile de iarnă alături de familie şi prieteni, iar apoi se va reîntoarce în "Ţara Lalelelor" pentru a continua recuperarea.

"Am trecut prin nişte momente grele. După trei luni şi o săptămână petrecute acolo, chiar simţeam nevoia să vin să iau cât de cât o pauză, pentru am încărca forţele. Sper să mă duc iar în Olanda şi să continui aceeaşi recuperare şi să meargă la fel de bine", a afirmat Dănănae.

Dănănae are mari speranţe în recuperarea sa, asta după ce a primit verdictul şi din partea doctorului echipei alb-albastre, Claudiu Stamatescu.

"Am plecat în cârje şi am venit pe propriile mele picioare. A fost o perioadă grea. Sincer să fiu, la început, ca la orice operaţie, sunt momente dificile, dar după aproximativ o lună şi jumătate am început să-mi revin, iar recuperarea decurge foarte bine. Este totul OK în acest moment. Revenirea mea pe teren depinde în mare parte de perioada de pregătire de recuperare. M-a examinat şi domnul doctor Stamatescu, de la noi de la club şi a zis că acum piciorul arată foarte bine", a precizat fundaşul Ştiinţei.

"Ştirea cu PSV Eindhoven a fost o minciună gogonată"
Fundaşul Universităţii a precizat că nu s-a pus vreodată problema unui transfer al său la formaţia PSV Eindhoven, afirmând că a rămas uluit la vederea ştirilor apărute în presă.

"Da, ştiu că s-a scris că PSV Eindhoven este interesată de mine. Chiar am vrut să rectific această minciună gogonată. Eu nici nu ştiu unde este stadionul lui PSV, nu am fost niciodată. În al doilea rând stau la 50 de kilometri de Eindhoven şi nici nu ştiu bine drumul. Programul meu a conţinut doar sală, casă şi odihnă. Pentru mine a fost stupefiant ce am aflat. Acel ziar spune 20 la sută adevărul, în rest numai minciuni", a declarat jucătorul grupării alb-albastre.

Dănănae a afirmat a venit în ţară pentru a petrece sărbătorile de iarnă alături de familie şi prieteni şi speră să uite pentru câteva zile de accidentarea de la picior: "De sărbători, în primul rând vreau să mă odihnesc. Vreau să stau cu prietenii, cu familia, să uit cât de cât de picior. Asta îmi face bine. Dacă uit de picior şi nu mă mai gândesc la el, îmi face bine. Sper ca anul care vine să nu mai fie aşa ghinionist pentru mine, pe final mă refer."

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
Ştiri Universitatea Craiova - Sebi Raducu - 08-03-2009, 09:53 PM
RE: Ştiri Universitatea Craiova - gonen - 08-08-2009, 06:28 PM
RE: Ştiri Universitatea Craiova - gonen - 08-19-2009, 02:19 PM
RE: Ştiri Universitatea Craiova - gonen - 08-19-2009, 04:49 PM
RE: Ştiri Universitatea Craiova - gonen - 08-19-2009, 08:49 PM
RE: Ştiri Universitatea Craiova - gonen - 08-25-2009, 09:09 PM
RE: Ştiri Universitatea Craiova - Ionutz - 09-05-2009, 05:56 PM
RE: Ştiri Universitatea Craiova - gonen - 09-09-2009, 09:01 PM