Ştiri Universitatea Craiova
12-25-2009, 09:55 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Universitatea Craiova
"Sufletul şi inima mea au fost la Universitatea. Sper să o ajut din retur să ne revenim"
Revenit la Universitatea după o jumătate de an petrecut la FC Vaslui, Cosmin Gângioveanu s-a "reunit" deja cu o parte dintre alb-albaştri. Acesta a participat şi el la împărţirea cadourilor grupelor de copii şi juniori ai Ştiinţei şi s-a declarat încântat de reîntoarcerea lui la gruparea alb-albastră.
"Mă bucur că am revenit la Ştiinţa. Ştiu că echipa nu a trecut prin momente tocmai bune şi sper să o ajut din retur să ne revenim", a spus Gângioveanu. Mijlocaşul Ştiinţei nu a dorit să comenteze prea mult cele întâmplate în vară, dar nici de perioada petrecută la Vaslui, în prim-plan având doar ca obiectiv să ajute Universitatea să urce în prima parte a clasamentului, acolo unde de fapt îi este locul. "În vară nu s-a întâmplat absolut nimic. Am fost şi eu puţin orgolios, dar sufletul şi inima mea au fost la Universitatea. Avem 17 etape de jucat în retur, orice este posibil. Dacă începem bine putem urca în clasament, pentru că nu sunt foarte multe puncte de recuperat. Nu vreau să mai vorbesc despre Vaslui. Acum sunt la Craiova şi vorbesc numai despre Craiova. Cred că Universităţii i-a lipsit în tur şi puţin noroc, dar va veni şi el, şi rezultatele", a precizat Gângio. Cosmin Gângioveanu a făcut parte din generaţia de jucători care se vehiculează că va alcătui în retur 11-le Universităţii şi consideră că, deşi media de vârstă a echipei va fi mică faţă de alte formaţii, vor face eşalonului I: "Generaţia de jucători, de care se vorbeşte, ne cunoaştem de mult timp. Am jucat multe meciuri la juniori, chiar şi la echipa mare. Suntem jucători tineri de perspectivă şi cred că putem face faţă în prima Ligă." http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
16 Musafir(i)
16 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut