Ştiri Unirea Urziceni
12-28-2009, 01:01 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Urziceni
Dacian Varga: "Dan Petrescu este un profesionist şi un sufletist. Regret plecare sa!"
Fostul jucător al celor de la Urziceni, Dacian Varga, nu se aştepta la decizia ca Dan Petrescu să demisioneze de la Unirea. Varga şi-a terminat înţelegerea cu echipa patronată de Dumitru Bucşaru, iar din ianuarie va reveni la antrenamentele Sportului Studenţesc.
"Dan Petrescu este un profesionist şi sufletist. E omul care în fiecare zi învaţă ceva din fotbal. M-a dorit enorm la Urziceni în vară şi trebuie să-i mulţumesc pentru toate zilele frumoase împreună la echipă, şi vă zic eu că sînt foarte multe. Îmi pare enorm de rău că a plecat de la Urziceni. Nu cred că trebuia să plece, dar nu ştiu motivele deciziei lui. Sper să nu urmeze o decădere a Unirii pentru că ar fi păcat pentru toată lumea. Îmi doream enorm să rămînă la Urziceni pentru că era unul dintre cei mai buni antrenori din fotbalul românesc", a spus Varga pentru gsp.ro. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
23 Musafir(i)
23 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut