Ştiri Unirea Urziceni
12-28-2009, 01:03 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Urziceni
Victor Becali: "Dacă rămînea Petrescu, tot Urziceniul asculta imnul Ligii şi la anul"
Agentul FIFA Victor Becali vorbeşte despre decizia lui Dan Petrescu de a demisiona din funbţia de antrenor al Unirii Urziceni şi nu exclude varianta ca tehnicianul să se răzgăndească pînă luni.
"Nu ştiu că Dan Petrescu şi-a reziliat contractul cu Unirea, nu cred că s-a certat cu Bucşaru, asta e o bazaconie. Pot să discut din momentul în care Petrescu devine liber de contract, pînă atunci nu am ce să spun. Eu am zis că echipa alături de Petrescu mai asculta o dată imnul Champions League la anul. Nu pot să vă spun tot ce-o să vorbesc eu cu el, e greu să-i dai sfaturi lui. E greu să ajungi în Premier League, echipele mici au şi contracte mici, trebuie să demonstrezi în altă parte că poţi fi o soluţie pentru ei. A avut propuneri din Asia, dar le-a declinat, probabil că vrea să rămînă în Europa", a spus Victor Becali la GSP TV. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
93 Musafir(i)
93 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut