Ştiri Rapid Bucureşti
12-28-2009, 05:37 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Rapid Bucureşti
«Unicul fără ghete»
Ciprian Panait, omul care va pregăti Rapidul pentru retur, e singurul tehnician din Liga I care nu a fost fotbalist profesionist
Rapid propune experimentul anului pentru partea a doua a acestui sezon: echipa va fi pregătită de Ciprian Panait, supervizat de Nicolae Manea. Primul a jucat fotbal doar la juniorii Petrolului şi la "satelitul" lui FCM Bacău, în Liga a III-a. Nici un meci ca profesionist! "Mi-am dat seama că nu am calităţile necesare unui jucător de top şi am decis să-mi văd de carte. Decît mediocru prin C, mai bine antrenor!", explică Panait. Tehnicianul de 33 de ani s-a ocupat de pregătirea giuleştenilor şi pe finalul turului, dar ca "principal" figurează în acte Manea, posesor al licenţei Pro. Ciprian a lucrat prima dată pentru un club în 2001, cînd a devenit preparator fizic la FCM Bacău. La Rapid a ajuns în 2007, adus de Sichitiu, şi de atunci a fost antrenor la juniori, preparator, transalor, secund. Recent, a devenit doctor în educaţie fizică, după ce a absolvit examenul cu nota 10. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
15 Musafir(i)
15 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut