Ştiri Unirea Urziceni
12-29-2009, 03:40 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Urziceni
Mircea Sandu: "I-am comunicat lui Răzvan că nu poate pregăti în paralel Unirea şi echipa naţională"
Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat luni că a discutat cu staff-ul său în privinţa ofertei primite de selecţioner de la Unirea Urziceni şi a precizat că i-a transmis lui Răzvan Lucescu faptul că nu o poate antrena pe campioana României.
"Am discutat azi cu Ionuţ Lupescu şi, din punctul de vedere al FRF, Răzvan Lucescu nu poate antrena în paralel echipa naţională şi Unirea Urziceni. Singura posibilitate este ca Răzvan să nu mai fie selecţioner şi nu cred că îşi doreşte asta. I-am comunicat deja decizia noastră", a spus Mircea Sandu, luni, la GSP TV. Managerul Unirii Urziceni, Mihai Stoica, a declarat, luni, după demisia lui Dan Petrescu, că noul antrenor al echipei campioane va fi un străin care nu a mai lucrat niciodată în România, însă până va veni acesta şi-ar dori ca selecţionerul Răzvan Lucescu să "îi ajute pe ialomiţeni" în returul campionatului. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
95 Musafir(i)
95 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut