Ştiri Unirea Urziceni
12-29-2009, 03:46 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Urziceni
Gigi Multescu: "Evolutia Unirii Urziceni nu a fost o surpriza"
Antrenorul Ceahlaului Piatra Neamt, Gigi Multescu, nu a considerat evolutia formatiei Unirea Urziceni una surprinzatoarea, avand incredere in Dan Petrescu, in deosebi dupa preluarea Sportului Studentesc, in anul 2006 chiar de la acesta.
"Dan Petrescu a facut o munca foarte bine organizata, avand colaboratori care l-au sprijinit. A reusit sa-si impuna punctul de vedere, a avut un patron care i-a dat mana libera si a reusit sa aduca jucatori dornici de performanta, dar care erau intr-un con de umbra, insa nu fara valoare asa cum s-a spus. Eu am venit la Sportul in 2006 dupa el si am gasit o echipa bine lucrata, cu educatia muncii. De atunci, pentru mine evolutia Unirii Urziceni n-a mai fost o surpriza", a declarat Gigi Multescu pentru Sport Total FM. Referitor la plecarea lui Petrescu de la formatia ialomiteana, acesta a precizat: "Eu n-as fi procedat la fel. Sa am aceasta perspectiva, anume un joc cu Liverpool pe care daca l-ai fi pierdut nimeni n-ar fi avut ce sa-ti reproseze, dar daca ai fi reusit sa treci mai departe, atunci aveai o poarta deschisa catre Anglia. Pe de o parte il si inteleg, pentru ca am fost si eu in situatia sa. De multe ori am ales sa iau echipe mici, sa imi pun amprenta asupra evolutiilor acestora, sa bat echipele mari si atunci sa pot spune ca este meritul antrenorului." Disciplina - unul dintre cei mai importanti factori in pregatirea unei echipe: "Disciplina conteaza foarte mult, alaturi de munca. Aceasta trebuie sa existe sub toate formele: atat in joc cat si in afara lui. Un antrenor nu trebuie sa fie iubit de jucatori, trebuie sa fie respectat, iar prin faptul ca ei vin pregatiti la antrenament si ca respecta ceea ce le spun inseamna ca ma respecta. Fotbalistii intotdeauna respecta antrenorul care ii duce la victorie." http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
2 Musafir(i)
2 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut