Ştiri Dinamo Bucureşti
12-30-2009, 05:09 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Dinamo Bucureşti
Dragoş Grigore: "Stau la rînd, ce să fac?!"
Dragoş Grigore speră ca în 2010 să-şi recîştige locul de titular.
"Atenţie la Grigore! Îl va înlocui cu succes pe Tamaş", a anunţat recent Cristi Borcea. De la finalul lui septembrie, stoperul de 23 de ani a dispărut însă chiar şi din lotul de 18, deşi era printre preferaţii lui Bonetti, iar Borcea visa să-l vîndă în vară la Juventus Torino! - Dragoş, şefii zic că vei fi din nou titular din primăvară. Te stimulează acest lucru? - Sper să nu rămînă doar cuvintele... Am nevoie de mai multă încredere pe viitor, iar eu să răsplătesc încrederea prin evoluţii bune. - De ce n-ai mai jucat, după ce-ai început sezonul ca titular? - Nu ştiu. N-am fost nici accidentat, nici nu m-am certat cu nimeni. Am dispărut pur şi simplu. Şi nici nu m-am certat cu Ion Marin. Erau zvonuri, vezi, Doamne!, că a plecat după o dispută cu mine. - Atunci, cine e vinovat de "dispariţia" ta? - Eu îmi reproşez mie, nu altora. Stau şi mi-aştept rîndul. Poate trebuia să muncesc mai mult. Vreau să-i oblig din 2010 pe antrenori să nu mă mai schimbe din echipă! Sînt norocos că nu sînt bătrînior. Nu disper, sper să-mi vină rîndul. - Îl regreţi pe Bonetti? - Am dispărut după plecarea dînsului, normal că-mi pare rău că a plecat. Sincer, am de ce. Dînsul a fost singurul care mi-a dat încredere. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
27 Musafir(i)
27 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut