Ştiri Dinamo Bucureşti
12-30-2009, 05:39 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Dinamo Bucureşti
Borcea neagă că ar avea vreo legătură cu demisia lui Constantin Dănilescu
Preşedintele executiv al lui Dinamo, Cristian Borcea, a declarat, miercuri, că nu a avut nicio dispută verbală cu Constantin Dănilescu şi consideră că problemele personale ale directorului sportiv l-au făcut pe acesta să demisioneze.
"Nu am avut nicio dispută cu Tică Dănilescu. Din contră, eu am fost cel mai apropiat de el în ultimii 10 ani. Ne leagă o prietenie, care sigur va continua şi peste ani. Personal, îi înţeleg problemele de sănatate cu care se confruntă în această perioadă. A vrut să renunţe de mai multe ori, ultima dată în vara trecută. Din punctul meu de vedere nu pot decât să-i mulţumesc pentru tot ce a facut la Dinamo şi îi urez succes în carieră. Şi eu aş fi vrut să plec, dar nu pot să las Dinamo la greu", a spus Borcea pentru site-ul oficial al clubului. Presa a speculat că directorul sportiv Constantin Dănilescu ar fi demisionat din funcţia ocupată la clubul din Ştefan cel Mare după o dispută verbală violentă cu Cristi Borcea. Directorul sportiv al echipei Dinamo, Constantin Dănilescu, a anunţat marţi că a demisionat de la clubul din Ştefan cel Mare, invocând probleme personale, şi a dat de înţeles că viitoarea sa destinaţie este FC Vaslui. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
60 Musafir(i)
60 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut