Ştiri Unirea Urziceni
12-30-2009, 10:13 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Urziceni
Mihai Stoica spune că israelianul Ronny Levy este principala opţiune pentru a antrena echipa
Managerul Unirii Urziceni, Mihai Stoica, a anunţat miercuri că tehnicianul israelian Ronny Levy, în prezent la Maccabi Petah Tikva, este principala opţiune pentru înlocuirea lui Dan Petrescu.
"Levy este primul antrenor căruia îi vom face ofertă. Am avut o listă de pe care am tot triat şi cert este că Levy este primul pe listă. Profilul lui se potriveşte foarte bine Unirii Urziceni. Ne-am şi întâlnit săptămâna trecută, dar nu este nimic concret. Nu am discutat încă detalii financiare, doar despre echipa pe care o va conduce şi dacă va veni sau nu cu asistenţi", a declarat Mihai Stoica, miercuri, la Sport.ro. Managerul ialomiţenilor a explicat că îl cunoaşte pe Levy din 2006, când Steaua s-a aflat în cantonament la Mierlo (Olanda) alături de Maccabi Haifa, echipa antrenată la acea vreme de israelian şi s-a declarat impresionat de prestaţia respectivei formaţii în meciurile cu Liverpool şi ŢSKA Moscova. Mihai Stoica a mai spus că iniţial, pe lista potenţialilor antrenori ai Unirii "majoritatea numelor au fost din Italia, dar totuşi e greu să găseşti un tehnician care să fi avut experienţe fericite în Europa şi care în prezent să nu aibă angajament". Ronny Levy (43 de ani) este fost internaţional israelian şi a antrenat echipa Maccabi Haifa în perioada 2003-2008, cu care a obţinut 3 titluri de campion. La începutul acestui sezon Levy a devenit tehnicianul formaţiei Maccabi Petah Tikva, cu care ocupă locul 14 în campionatul Israelului http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
15 Musafir(i)
15 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut